Order Tracking – Tiki-Drop
 

Order Tracking

Që të ndiqni porosinë tuaj, ju lutemi, jepni te kutiza më poshtë ID-në e Porosisë tuaj dhe shtypni butonin “Ndiqe”. ID e porosisë ju është dhënë te fatura juaj dhe tek email-i i konfirumuar që duhej ta keni marrur!

X